经典真题260篇 -8827【easy】 00:00:00 关闭计时
收藏
纠错

Tea is rich in compounds called polyphenols, which are similar to certain compounds known to help prevent cancer. Among people in Japan, those who drink over ten cups of tea per day have lower rates of stomach cancer than others. On average, people in Japan drink much more tea than people in the United States and have lower rates of lung cancer. It is therefore likely that polyphenols also help prevent cancer.

Which of the following, if true, provides the most support for the argument?

正确答案: A 耗时:
该题平均耗时:29秒 ,平均正确率:59 %。 该题由网友lgw20422提供。更多GRE题目请 点击上传

做题笔记

网友解析

我有更好的解析

题目讨论 (如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的哦~)

最新更新题库
雷哥GRE微信

微信公众号:greonline

报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消
GRE培训

高效提分,预见你想象的高分!

2018 gre.viplgw.cn All Rights Reserved 京ICP备16000003号-3 京公网安备11010802017681 免责声明
雷哥GRE(gre.viplgw.cn),GRE培训|GRE考试|GRE在线课程|GRE网课|GRE机经真题_雷哥GRE培训官网 本网站提供的OG&150真题&真题内容,其版权均为ETS所有,Please reference the OG。 本网站中所提供的magoosh、Kaplan、princeton、NO、CQ、CHP、猴哥等题目内容来源互联网网友,仅供学习者交流免费使用。 本网站所提供的知识库内容,部分来源于雷哥GRE整理发布,版权归greonline.cn所有,仅供学习者交流免费使用。部分来源于互联网,版权归原作者所有,仅供学习者交流免费使用。