搜索图标
搜索

热门搜索:如何备考GRE GRE填空 GRE数学机经 GRE模考

150题 -2893【medium】 00:00:00 关闭计时
收藏
纠错

African American newspapers in the 1930s faced many hardships. For instance, knowing that buyers of African American papers also bought general-circulation papers, advertisers of consumer products often ignored African American publications.  Line Advertisers' discrimination did free the African American press from advertiser domination. Editors could print politically charged material more readily than could the large national dailies, which depended on advertisers' ideological approval to secure revenues. Unfortunately, it also made the selling price of Black papers much higher than that of general-circulation dailies. Often as much as two-thirds of publication costs had to come from subscribers or subsidies from community politicians and other interest groups. And despite their editorial freedom, African American publishers often felt compelled to print a disproportionate amount of sensationalism, sports, and society news to boost circulation.

The passage suggests that if advertisers had more frequently purchased advertising in African American newspapers, then which of the following might have resulted?

正确答案: C 耗时:
该题平均耗时:5分1秒 ,平均正确率:34 %,难度系数:5 。 该题由网友admin提供。更多GRE题目请 点击上传

做题笔记

    暂无做题笔记

网友解析

我有更好的解析
  • 当前版本由 长颈鹿在哪里呀 更新于2019-04-01 10:27:55 感谢由 长颈鹿在哪里呀 对此题目的解答所做出的贡献。

    这道题问的是如果非裔美国报纸有更多广告,下面哪个会发生,我们可以回到文中定位,Line Advertisers` discrimination did free the African American press from advertiser domination. Editors could print politically charged material more readily than could the large national dailies, which depended on advertisers` ideological approval to secure revenues. 因为African American press没有占据广告主导,编辑者可以发表一些olitically charged material。那么将文中信息取非,当非裔美国报纸占据主导地位,他们自然就会受到更多限制。​

题目讨论 (如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的哦~)

176245ipcx

Editors could print politically charged material more readily than could the large national dailies, which depended on advertisers` ideological approval to secure revenues. 依靠advertisers意识形态来获得revenue,B选项无中生有
0 0 回复
2022-08-13 18:39:47
  • 296026yuxbj 回复 296026yuxbj

    您好,想请教一下B选项,一直觉得B应该是对的呀。原文:因为不在南美报纸上投广告,所以没有广告收入,只能靠订阅和资助,所以南美报纸贵。——那如果广告多了,报纸价格就可能下降,甚至比大出版社的还低。 感觉这个逻辑没问题啊www

    0 0 回复
    2022-10-02 16:57:42
  • 169395pg 回复 169395pg

    逻辑是lower than African paper without advertising, 但是是否比其他paper lower原文没有提供线索

    0 0 回复
    2023-03-28 16:51:16

180986szzg

我觉得b选项应该是降低price是对的,但是对于lower than largr national dailies 就不能确定了
0 0 回复
2021-10-25 11:38:09
  • 542930xpprb 回复 542930xpprb

    本来题目就问的might,又没说一定会发生?

    0 0 回复
    2022-08-23 12:00:49

二哈苦练GRE

多选题还是有可能只有一个正确答案吗?
0 0 回复
2021-10-14 04:20:24
  • 923215bxy 回复 923215bxy

    yes

    0 0 回复
    2023-05-31 20:41:49

617227bpsz

既然题干是might,那么根据文章在接收广告公司投递后,AA的价格是会降低的。降到比大公司的还低不也是一种可能性吗?
0 0 回复
2021-04-04 15:10:54
  • 399685mwtvn 回复 399685mwtvn

    i agree. why ah~~~

    0 0 回复
    2021-10-19 15:10:31

233002q

我觉得解析和上面的讨论都不是很对…这就是一个纯粹的逻辑问题。对于A,to boost circulation → disproportionate amount of sensationalism, sports, and society news,提高发行量和是否投资无关;对于B,advertiser投资→constraints,advertieser不投资→higher prices,这两对关系都不构成充分必要条件(文中没有体现),只能顺推,所以constraints对,选C
0 0 回复
2020-11-04 14:59:03
  • 给华清大学长脸 回复 给华清大学长脸

    为啥点赞数这么多

    0 0 回复
    2022-09-26 17:08:00
  • <
  • 1
  • 2
最新题目讨论
近期活动

雷哥网GRE微信

微信公众号:greonline
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消
GRE培训

高效冲分,预见你想象的目标分!

免责声明 雷哥网GRE(gre.viplgw.cn),GRE培训|GRE考试|GRE在线课程|GRE网课|GRE机经经典题_雷哥网GRE培训官网。本网站提供的OG&150经典题内容,其版权均为ETS所有,Please reference the OG。本网站中所提供的magoosh、Kaplan、princeton、NO、CQ、CHP、猴哥等题目内容来源互联网网友,仅供学习者交流免费使用。

本网站所提供的知识库内容,部分来源于雷哥网GRE整理发布,版权归gre.viplgw.cn所有,部分来源于互联网,版权归原作者所有,本网站内容仅供学习者交流免费使用。

1.使用雷哥网GRE的时间?

刚刚使用 一周之前 半个月前 一个月前 我是老用户

2.通过何种渠道了解到雷哥网GRE?

浏览器搜索 公众号/小红书/知乎/微博等平台 朋友推荐 资讯/题目等链接 其他

3.使用雷哥GRE的用途?(可多选)

其他

4.使用雷哥网GRE曾遇到的问题?(可多选)

其他

5.你对雷哥网GRE的优化建议(可多选)

其他

6.向朋友推荐雷哥网GRE的可能性?

不会

不一定

可能

很可能

一定

提交