搜索图标
搜索

热门搜索:如何备考GRE GRE填空 GRE数学机经 GRE模考

Magoosh -4928【medium】 00:00:00 关闭计时
收藏
纠错

Researchers, investigating the link between daily coffee consumption and learning, claim that subjects who consumed one cup of coffee a day for one week (the equivalent of 50 mg per day) exhibited improvements in declarative memory. Furthermore, the study revealed that such improvements were longer-lasting than those witnessed in a control group served decaffeinated coffee (decaffeinated contains negligible amounts of caffeine). After a week of learning a list of facts, the subjects who consumed one cup of coffee were able to recall these facts with significantly more accuracy.   While daily coffee consumption may aid in the process of forming a greater number of short-term memories, and increase the likelihood that these memories will be stored in long-term memory, the study glosses over an important fact. Many exhibit sensitivities to caffeine, including headaches (both migraine and non-migraine), sleeplessness, heightened anxiety and any number of factors that, when working either alone or in tandem, may actually lead to a decrease in the observed link between caffeine and learning. Nonetheless, despite the fact that the study represents a random sampling-and thus any number of subjects can exhibit any number of reactions to caffeine-if enough subjects continue to display signs of improvements in learning, then this result would not be inconsistent with the study`s findings. Still, until the researchers either release more details of this study, or subsequent studies are conducted, the extent to which those with caffeine sensitivity influenced the observed link between coffee consumption and memory will not be fully known.

Regarding coffee`s effectiveness on memory amongst those who do not display "sensitivities to caffeine,"the author assumes that

正确答案: C 耗时:
该题平均耗时:2分55秒 ,平均正确率:22 %,难度系数:5 。 该题由网友admin提供。更多GRE题目请 点击上传

做题笔记

    暂无做题笔记

网友解析

我有更好的解析
  • 当前版本由 AA屠G师傅 更新于2023-09-14 20:35:18 感谢由 AA屠G师傅 对此题目的解答所做出的贡献。

    AB都是针对sensitive people,问题问的是针对insensitive people,也就是调查结果显示对学习有帮助的那群人,的假设

题目讨论 (如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的哦~)

保佑杀鸡上岸

题目问的是who do not display "sensitivities to caffeine,"the author assumes that....注意这里是not,和原文不一样。即不体现出sensitive的一群人会有什么反应。原文说如果是sensitive的人会有各种不适症状,会对学习有不同程度的影响。因此取反来考虑应该就是:没有sensitive的这些人会表现出统一的趋势。
0 0 回复
2023-10-21 11:32:45

276958k

主要看后半句,result would not be inconsistent = uniform tendency
0 0 回复
2021-11-29 21:27:12
  • 356964akysw 回复 356964akysw

    就你会

    0 0 回复
    2023-06-15 16:37:16

276958k

主要看后半句,result would not be inconsistent = uniform tendency
0 0 回复
2021-11-29 21:27:12

ashley903

random sampling
0 0 回复
2020-11-24 21:31:30

175809uboqu

为啥是c?答案错了??
0 0 回复
2020-03-16 15:55:46
  • 北北甜 回复 北北甜

    同问

    0 0 回复
    2021-09-05 16:06:49
最新题目讨论
近期活动

雷哥网GRE微信

微信公众号:greonline
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消
GRE培训

高效冲分,预见你想象的目标分!

免责声明 雷哥网GRE(gre.viplgw.cn),GRE培训|GRE考试|GRE在线课程|GRE网课|GRE机经经典题_雷哥网GRE培训官网。本网站提供的OG&150经典题内容,其版权均为ETS所有,Please reference the OG。本网站中所提供的magoosh、Kaplan、princeton、NO、CQ、CHP、猴哥等题目内容来源互联网网友,仅供学习者交流免费使用。

本网站所提供的知识库内容,部分来源于雷哥网GRE整理发布,版权归gre.viplgw.cn所有,部分来源于互联网,版权归原作者所有,本网站内容仅供学习者交流免费使用。

1.使用雷哥网GRE的时间?

刚刚使用 一周之前 半个月前 一个月前 我是老用户

2.通过何种渠道了解到雷哥网GRE?

浏览器搜索 公众号/小红书/知乎/微博等平台 朋友推荐 资讯/题目等链接 其他

3.使用雷哥GRE的用途?(可多选)

其他

4.使用雷哥网GRE曾遇到的问题?(可多选)

其他

5.你对雷哥网GRE的优化建议(可多选)

其他

6.向朋友推荐雷哥网GRE的可能性?

不会

不一定

可能

很可能

一定

提交