热门搜索：如何备考GRE GRE填空 GRE数学机经 GRE模考
Paule Marshall’s Brown Girl, Brownstones (1959) was a landmark in the depiction of female characters in Black American literature. Marshall avoided the oppressed and tragic heroine in conflict with White society that had been typical of the protest novels of the early twentieth century. Like her immediate predecessors, Zora Neale Hurston and Gwendolyn Brooks, she focused her novel on an ordinary Black woman’s search for identity within the context of a Black community. But Marshall extended the analysis of Black female characters begun by Hurston and Brooks by depicting her heroine’s development in terms of the relationship between her Barbadian American parents, and by exploring how male and female roles were defined by their immigrant culture, which in turn was influenced by the materialism of White America. By placing characters within a wider cultural context, Marshall attacked racial and sexual stereotypes and paved the way for explorations of race, class, and gender in the novels of the 1970’s.
当前版本由159601tjan更新于2020-09-30 15:20:47 感谢由159601tjan对此题目的解答所做出的贡献。
Marshall attacked racial and sexual stereotypes and paved the way for explorations of race, class, and gender in the novels of the 1970's 对应E；A项过于全面，文章中只提及了一个方面；BC两项与文章逻辑相反；D未提及
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9340
The highlighted sentence serves primarily to
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9339
The author would most likely agree with which of the following assertions about the environmental impact of hydroelectric power plants?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9338
The passage suggests that which of the following contributed to the erosion after the First World War of the progress previously realized by the labor movement in the United States?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9337
According to the passage, which of the following statements about the National War Labor Board is true?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9336
It can be inferred from the passage that which of the following was one of Local 36’s grievances against the Little Rock laundry owners?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9335
The passage is primarily concerned with discussing
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9334
According to the passage, Appalachian square dancing differs from English country dancing in that Appalachian square dancing
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9333
The passage suggests that which of the following was true of
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9332
The statements given are structured to lead to which of the following conclusions?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9331
Consider each of the choices separately and select all that apply. It can be inferred that historical demographers generally believe which of the following about communities of fewer than 10,000 people in early-modern Germany?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9330
The author suggests that according to historical demographers, the birth rate in early-modem German cities
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9329
Which of the following most logically completes the argument?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9328
The highlighted portion of the passage serves primarily to
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9327
According to the passage, certain African literatures have
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9326
It can be inferred from the passage that the Tea Cess Committee reorganized as the Indian Tea Market Expansion Board in order to
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9325
The passage suggests that "small packets of leaf fragments" were
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9324
In the argument in the editorial, the part that is highlighted plays which of the following roles?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9323
Consider each of the choices separately and select all that apply.Which of the following can be inferred from the passage about the"period of relative warmth"
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9322
Which of the following best describes the organization of the passage?
[阅读&逻辑 ]冲分救命题 -9321
It can be inferred that the author would agree with which of the following statements about glaciers?