搜索图标
搜索

热门搜索:如何备考GRE GRE填空 GRE数学机经 GRE模考

冲分救命题 -6571【medium】 00:00:00 关闭计时
收藏
纠错

Throughout human history there have been many stringent taboos concerning watching other people eat or eating in the presence of others. There have been attempts to explain these taboos in terms of inappropriate social relationships either between those who are involved and those who are not simultaneously involved in the satisfaction of a bodily need, or between those already satiated and those who appear to be shamelessly gorging. Undoubtedly such elements exist in the taboos, but there is an additional element with a much more fundamental importance. In prehistoric times, when food was so precious and the on-lookers so hungry, not to offer half of the little food one had was unthinkable, since every glance was a plea for life. Further, during those times, people existed in nuclear or extended family groups, and the sharing of food was quite literally supporting one’s family or, by extension, preserving one’s self.

In developing the main idea of the passage, the author does which of the following?

正确答案: A 耗时:
该题平均耗时:1分19秒 ,平均正确率:56 %,难度系数:4 。 该题由网友提供。更多GRE题目请 点击上传

做题笔记

网友解析

我有更好的解析
  • 当前版本由长颈鹿在哪里呀更新于2019-03-12 15:18:32 感谢由长颈鹿在哪里呀对此题目的解答所做出的贡献。

    这道题同样需要看文中的过渡句Undoubtedly such elements exist in the taboos, but there is an additional element with a much more fundamental importance.作者肯定前文attempts的存在,但是认为它不够,所以是在downplay,后文转而讨论taboo起源的讨论,所以这道题要选A​

题目讨论 (如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的哦~)

998355yfpj

为什么是origins?
1楼  | 2021-03-27 14:48:36 回复
最新更新题库
雷哥网GRE微信

微信公众号:greonline

报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消
GRE培训

高效提分,预见你想象的高分!

2020 gre.viplgw.cn All Rights Reserved 川公网安备 51010402001157号 蜀ICP备20012245号-5 免责声明
雷哥网GRE(gre.viplgw.cn),GRE培训|GRE考试|GRE在线课程|GRE网课|GRE机经真题_雷哥网GRE培训官网。本网站提供的OG&150真题&真题内容,其版权均为ETS所有,Please reference the OG。本网站中所提供的magoosh、Kaplan、princeton、NO、CQ、CHP、猴哥等题目内容来源互联网网友,仅供学习者交流免费使用。本网站所提供的知识库内容,部分来源于雷哥网GRE整理发布,版权归gre.viplgw.cn所有,部分来源于互联网,版权归原作者所有,本网站内容仅供学习者交流免费使用。